Perşembe, Eylül 24

Nedir Bu Müzmin Saksı?



Millet olarak hem duygusalız hem de çok heyecanlıyız. Aklımıza birden bir fikir geldi mi; geyiğin dibine vurur, sonra da yerden kaldırmayız. Gerçekleşmeyen bir projemiz daha vardır artık. Etrafta hayata geçirilmemiş fikri olan bi dolu cin fikirliye rastlayabiliriz. Özellikle konu para oldu mu; “Abi şimdi bunu yapalım valla köşeyi döneriz, adam başı X lira çarp bilmem kaçla bak o kadar para kazanırız” diye başlar konuşur konuşur sonra iş yapmaya gelince, bir bardak su veren çıkmaz. Ne oldu sende mi su vermedin, tanıdık geldi di mi? Sen de yaptın bu hesapları... peki kaçınız zengin oldu, dünyayı kurtardı…he he kaçınız? Boşuna düşünme. Kurtarmış olsanız ya da parayı ağaçtan toplar olsanız, bunu neden okuyasın?

Pek çok konu üstünde kafa pörtletip, hayal edip saksı gibi durmak bu işte. Teoride çok, pratikte hiçbir şey yapmamak. Bir nevi üşengeçlik, bezginlik, ya da aslında cesaretsizlik. Bi de “Devlet bize imkan verse…“ kabilesi vardır ki onlar saksıdan bile beter olanlardır...
Özetle, devlet bana imkan verdi ve bir saksı olarak bu blog’u açtım. Kafamda bir sürü fikir, bir dolu komik şey var. Başladığım hızla devam edersem senede bir iki yazı, resim bir şeyler yayınlarım.

Blog fikri doğalı epey olmasına rağmen isme birkaç yılda yazmaya da bir kaç yüzyılda başlayabildikm. Yaptığım en hızlı iş logo tasarımı oldu, onda da iman gücünün payı var. Sonuçta saksı ilerledi ve başladım. Hepinize iyi seyirler okumalar :))

Haydi bize kolay gele, size de selametle!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder